Nimi:
Asukoht: Brussels

esmaspäev, aprill 16, 2007

Tennis ja majanduse ABC

Tennist saab mängida aastaringselt. Seega 365 päeva jooksul saab katsetada nii liiva, lendliiva, muru, pori, vaipkatet ja teisigi platside kattematerjale ning variatsioone nendest.
Vaieldamatult eelistavad valgepallurid mängida suvel. Belgias kestab nii tennise kui golfi suvehooaeg laias laastus aprillist novembrini voi nagu ilmad lubavad.
Uus globaalne kütterezhiim on muutnud nii klubiomanike kui tennisistide rutiine. St väliväljakutel mängitakse järjest rohkem ning see eeldab harrastajatelt üha veekindlamat varustust ning soojemaid riideid. Väljakute ülalpidamisvajadused on samuti teisenenud, nt voib varakevadel ja hilissügisel küll temperatuur oues mängimiseks soodne olla, kuid ohtuti läheb vara pimedaks, järelikult tuleb investeerida valgustusse. Suved on üha soojemad ja kuivemad, mistottu ei ole liigne korralik väljakute kastmissüsteem.
Sel aastal saabus suvehooaeg ülihelikiirusel ning väljas saanuks mängida juba märtsis. Klubiomanikud ei totanud aga ülepeakaela väljakutelt katteid eemaldama ega kaasnevaid hooldustöid tegema, vaid ootasid kindlamaid märke. Järgmisena läks veelgi soojemaks ja siis oli kasumlikkuse seisukohalt halvim aeg neid töid teha. Graafikul näeks see välja selliselt, et noudlus on haripunktis ja pakkumine peaaegu puudub.

To cut the long story short - juba mitu päeva ei ole väljakule saanud, kuigi väga tahaks.